The Legend of Mir Exchange - The Free Legend of Mir2

Thread: I cant move

Results 1 to 12 of 12
  1. #1
    Member
    Join Date
    Feb 2016
    Posts
    98
    Thanks
    0
    Thanked 10 Times in 9 Posts

    I cant move

    hi, i log right now, but i cant move, what can be plz? someone was this problem also?
    ty for help

    - - - Updated - - -

    Now work, ty vm 5startao ty
    for help :)

  2. #2
    Geek zad48231's Avatar
    Join Date
    Feb 2018
    Posts
    1,818
    Thanks
    186
    Thanked 243 Times in 184 Posts

    Re: I cant move

    Please share the solution, because some other people might search the forum and find this thread, they hope for the answer and find nothing :)
    Zad War 153 | Zade Wiz 172 | Zadu Tao 148

    Good at: Talking shit, standing in town, drinking cider
    Bad at: PVP, levelling, bosses, quests

    ~ It's just a game ~

    I help solve problems as much as I can, but please don't abuse that offer. Polite requests with all relevant information included get prioritised over demands. I'm here to play too!

  3. #3
    Advanced Member
    Join Date
    Nov 2018
    Posts
    320
    Thanks
    55
    Thanked 35 Times in 29 Posts

    Re: I cant move

    Quote Originally Posted by zad48231 View Post
    Please share the solution, because some other people might search the forum and find this thread, they hope for the answer and find nothing :)
    Update windows!

    I had same issue when I came back to Mir a couple weeks ago

  4. The Following User Says Thank You to Alsiral For This Useful Post:

    Warda (09-09-2019)

  5. #4
    Supreme Member
    Join Date
    Mar 2016
    Posts
    726
    Thanks
    292
    Thanked 81 Times in 71 Posts

    Re: I cant move

    yeh that was it just update windows :)

  6. #5
    Advanced Member
    Join Date
    Dec 2015
    Posts
    159
    Thanks
    8
    Thanked 14 Times in 12 Posts

    Re: I cant move

    i found thew best way to fix this is just to restart the laptop or computer :) never had any updates on my side due to windows vista here :) but this cant walk is happening to alot more people

  7. #6
    Member
    Join Date
    Jun 2016
    Posts
    68
    Thanks
    1
    Thanked 3 Times in 3 Posts

    Re: I cant move

    It’s nothing to do with windows updates, it’s the connection between your laptop/PC to server. As if you simply restart your Laptop/PC you’ll be able to walk/run, Delphi issue..

  8. #7
    Member
    Join Date
    Jul 2015
    Posts
    36
    Thanks
    0
    Thanked 0 Times in 0 Posts

    Re: I cant move

    Quote Originally Posted by Shafted View Post
    Itís nothing to do with windows updates, itís the connection between your laptop/PC to server. As if you simply restart your Laptop/PC youíll be able to walk/run, Delphi issue..
    My comp is up to date and I restarted ,u comp but still can't ,ove. Any ideas?

  9. #8
    Supreme Member
    Join Date
    Mar 2016
    Posts
    726
    Thanks
    292
    Thanked 81 Times in 71 Posts

    Re: I cant move

    download more RAM

  10. #9
    Geek zad48231's Avatar
    Join Date
    Feb 2018
    Posts
    1,818
    Thanks
    186
    Thanked 243 Times in 184 Posts

    Re: I cant move

    Quote Originally Posted by 5starstore View Post
    download more RAM
    ^ This is a direct quote from my new book "5Star discovers whiskey, and other short stories"

    Buy it now! Available in all good bookstores
    Zad War 153 | Zade Wiz 172 | Zadu Tao 148

    Good at: Talking shit, standing in town, drinking cider
    Bad at: PVP, levelling, bosses, quests

    ~ It's just a game ~

    I help solve problems as much as I can, but please don't abuse that offer. Polite requests with all relevant information included get prioritised over demands. I'm here to play too!

  11. #10
    Member
    Join Date
    Jun 2016
    Posts
    68
    Thanks
    1
    Thanked 3 Times in 3 Posts

    Re: I cant move

    Quote Originally Posted by perseo View Post
    My comp is up to date and I restarted ,u comp but still can't ,ove. Any ideas?
    Locate: C:\ProgramFiles(x86)\LegendOfMir and delete the Mir2.exe application, then run the patcher again, it will then resolve your issue.

  12. #11
    Member
    Join Date
    Jul 2015
    Posts
    36
    Thanks
    0
    Thanked 0 Times in 0 Posts

    Re: I cant move

    Quote Originally Posted by Shafted View Post
    Locate: C:\ProgramFiles(x86)\LegendOfMir and delete the Mir2.exe application, then run the patcher again, it will then resolve your issue.
    Thank you it worked

  13. #12
    Member
    Join Date
    Jun 2016
    Posts
    68
    Thanks
    1
    Thanked 3 Times in 3 Posts

    Re: I cant move

    Quote Originally Posted by perseo View Post
    Thank you it worked
    Not a problem, glad it helped.

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •