The Legend of Mir Exchange - The Free Legend of Mir2

Thread: issue with ingame windows

Results 1 to 5 of 5
  1. #1
    Just Registered
    Join Date
    Mar 2019
    Posts
    1
    Thanks
    0
    Thanked 0 Times in 0 Posts

    issue with ingame windows

    Hi there.

    Just started playing here, however I cannot view some of the ingame windows like the shop etc, is there anyway to remedy this ? any pop up window thats not game related like messges etc are blank.

    Thanks in advance.

  2. #2
    Geek zad48231's Avatar
    Join Date
    Feb 2018
    Posts
    1,818
    Thanks
    186
    Thanked 243 Times in 184 Posts

    Re: issue with ingame windows

    Quote Originally Posted by Ziex View Post
    Hi there.

    Just started playing here, however I cannot view some of the ingame windows like the shop etc, is there anyway to remedy this ? any pop up window thats not game related like messges etc are blank.

    Thanks in advance.
    If you've just started then I strongly reccomend you try Arcadia server rather than Project 69. It's a lot more popular and gets more attention from GMs
    Zad War 153 | Zade Wiz 172 | Zadu Tao 148

    Good at: Talking shit, standing in town, drinking cider
    Bad at: PVP, levelling, bosses, quests

    ~ It's just a game ~

    I help solve problems as much as I can, but please don't abuse that offer. Polite requests with all relevant information included get prioritised over demands. I'm here to play too!

  3. #3
    Administrator Scorpian's Avatar
    Join Date
    Feb 2004
    Location
    Manchester
    Posts
    7,811
    Thanks
    241
    Thanked 593 Times in 373 Posts

    Re: issue with ingame windows

    That sort of problem sounds like an incomplete install. Full install should be around 10GB. Run mir.exe and let me know if there are any errors

    WeMade a dream,
    I made a reality.


  4. #4
    Advanced Member
    Join Date
    Apr 2019
    Posts
    239
    Thanks
    11
    Thanked 19 Times in 17 Posts

    Re: issue with ingame windows

    Ur problem is that ur running the game in the wrong resolution. Try another res OR hold alt+enter

  5. The Following User Says Thank You to Darkstyle12 For This Useful Post:

    ShadowLegend (06-11-2019)

  6. #5
    Member ShadowLegend's Avatar
    Join Date
    Sep 2018
    Location
    UK , West Midlands , Birmingham
    Posts
    76
    Thanks
    16
    Thanked 3 Times in 3 Posts

    Re: issue with ingame windows

    Quote Originally Posted by Darkstyle12 View Post
    Ur problem is that ur running the game in the wrong resolution. Try another res OR hold alt+enter
    Yeah, that's the problem!

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •