The Legend of Mir Exchange - The Free Legend of Mir2

Thread: Arcadia has been updated

Results 1 to 20 of 20
  1. #1
    Administrator Scorpian's Avatar
    Join Date
    Feb 2004
    Location
    Manchester
    Posts
    7,085
    Thanks
    108
    Thanked 208 Times in 158 Posts

    Arcadia has been updated

    Arcadia has been updated:

    ✓ Added fractional frame offsetting to smooth out gameplay (experimental)
    ✓ Fix for Windows 10 continuous running
    ✓ Show FPS option added
    ✓ Limit FPS option added (Stalls FPS limited by default)
    ✓ Fixed Trader in Heroes town (Benediction purchase)
    ✓ Fixed Heather and Sandford NPCs
    ✓ Server-wide announcements for champion bosses
    ✓ Game Shop potion durations increased
    ✓ Curse Immunity limit updated
    ✓ Battle Charge triggers a Shoulder Dash cooldown and vice versa
    ✓ Damage increase & reduction to battle charge
    ✓ Repent no longer works on players
    ✓ Lower cooldown on Translocation
    ✓ Lower cooldown on Lightning Storm
    ✓ Added Arcadia to H


    Flame away!

    WeMade a dream,
    IMade it reality.
    Andy Scorpian Jones

    Mir Arcadia

  2. The Following 2 Users Say Thank You to Scorpian For This Useful Post:

    UnKnownAngel (26-01-2018),wicksey (26-01-2018)

  3. #2
    God Upon Men.
    Join Date
    Jan 2005
    Posts
    6,403
    Thanks
    49
    Thanked 39 Times in 34 Posts

    Re: Arcadia has been updated

    All good positive updates! Thank you
    Inspector cluedo.

  4. #3
    Just Registered
    Join Date
    Jul 2017
    Posts
    4
    Thanks
    0
    Thanked 0 Times in 0 Posts

    Thank you boss

    thx very much boss

  5. #4
    Advanced Member
    Join Date
    Dec 2014
    Posts
    127
    Thanks
    45
    Thanked 17 Times in 15 Posts

    Re: Arcadia has been updated

    all good...I think, so N1

  6. #5
    Member
    Join Date
    Jun 2017
    Posts
    44
    Thanks
    0
    Thanked 2 Times in 2 Posts

    Re: Arcadia has been updated

    Okay fairplay, When you BC now it instantly makes SD cooldown. Perfect. FPS sorted, perfect. However you told me that TDB does 15% less damage now. If FD Warriors stay the same as how they are now surely that 15% should be changed back to 0% to make DD warriors useful against FD Warriors in PK? But to be honest some of the things I mentioned on the forums you have actually changed? So can't fault you there. But can you change the 15% TDB back to 0% if FD Warriors are going to be like this for good? Cheers!

  7. The Following User Says Thank You to Maxxi For This Useful Post:

    doom00 (27-01-2018)

  8. #6
    Advanced Member
    Join Date
    Apr 2015
    Posts
    242
    Thanks
    22
    Thanked 60 Times in 44 Posts

    Re: Arcadia has been updated

    Fixed the win 10 issue for continuous run so at least we can play again without shaking mouse all time.

    Still issue with inspect char / pm people etc it still thinks cursor to high for selection.

    Seems smooth and good so far though, nice work.

  9. #7
    Supreme Member wicksey's Avatar
    Join Date
    Dec 2014
    Location
    warboys
    Posts
    554
    Thanks
    116
    Thanked 60 Times in 50 Posts

    Re: Arcadia has been updated

    nice update no problems thanks Andy and team:)
    [/center][/color]

    Mr.Heal


    Arte et marte

  10. #8
    Administrator Scorpian's Avatar
    Join Date
    Feb 2004
    Location
    Manchester
    Posts
    7,085
    Thanks
    108
    Thanked 208 Times in 158 Posts

    Re: Arcadia has been updated

    Good to hear. What is the status of gameplay compared to when everyone was complaining about inequality?

    WeMade a dream,
    IMade it reality.
    Andy Scorpian Jones

    Mir Arcadia

  11. #9
    Advanced Member
    Join Date
    Dec 2014
    Posts
    124
    Thanks
    29
    Thanked 5 Times in 5 Posts

    Re: Arcadia has been updated

    good update ty but there is 1 problem i test it yesterday i try to move some pots from my storeg to my bag and wen i click the pot to move it ones i druop it in my bag it go back to same spot inside my store i try to do it like 10 15 time and happen same i log off and log in and i try it moved and got stck in defrent pot or item i have no idea what it is really but i tell you maybe you know

  12. #10
    Administrator Scorpian's Avatar
    Join Date
    Feb 2004
    Location
    Manchester
    Posts
    7,085
    Thanks
    108
    Thanked 208 Times in 158 Posts

    Re: Arcadia has been updated

    Hi doom00 I have applied a hotfix to the patcher please let me know if it helps

    WeMade a dream,
    IMade it reality.
    Andy Scorpian Jones

    Mir Arcadia

  13. #11
    Member
    Join Date
    Feb 2016
    Posts
    72
    Thanks
    0
    Thanked 8 Times in 7 Posts

    Re: Arcadia has been updated

    I have the same problem on window 10, i can run on mouse but again on D Auto run
    dont work for me what can i doing plz?
    Last edited by Alan1; 28-01-2018 at 10:13 PM.

  14. #12
    Member
    Join Date
    Dec 2014
    Posts
    16
    Thanks
    0
    Thanked 2 Times in 2 Posts

    Re: Arcadia has been updated

    Andy, please check gg purchase. When I try to buy some the payment screen doesn't open up.

    Ta.

  15. #13
    Administrator Scorpian's Avatar
    Join Date
    Feb 2004
    Location
    Manchester
    Posts
    7,085
    Thanks
    108
    Thanked 208 Times in 158 Posts

    Re: Arcadia has been updated

    Have you tried Windowed mode?

    WeMade a dream,
    IMade it reality.
    Andy Scorpian Jones

    Mir Arcadia

  16. #14
    Advanced Member
    Join Date
    Dec 2014
    Posts
    188
    Thanks
    0
    Thanked 0 Times in 0 Posts

    Re: Arcadia has been updated

    Quote Originally Posted by Scorpian View Post
    Good to hear. What is the status of gameplay compared to when everyone was complaining about inequality?
    For some reason when I logged last night and trashed people in pk, I felt so laggy as hell, people like Arsonic and Ner0z and other noobs just whiz passed my screen, bit odd that, is it due to the spam of all that firewall?

  17. #15
    Member
    Join Date
    Dec 2014
    Posts
    16
    Thanks
    0
    Thanked 2 Times in 2 Posts

    Re: Arcadia has been updated

    Quote Originally Posted by Scorpian View Post
    Have you tried Windowed mode?
    Yes mate. I was able to get some in the end but it seems a bit temperamental at the moment. Normally itís painless.

  18. #16
    God Upon Men.
    Join Date
    Jan 2005
    Posts
    6,403
    Thanks
    49
    Thanked 39 Times in 34 Posts

    Re: Arcadia has been updated

    Quote Originally Posted by dofthee View Post
    Yes mate. I was able to get some in the end but it seems a bit temperamental at the moment. Normally it’s painless.
    I completely bypass the ingame method as when I change to windowed mode it closes game for me, so it’s an inconvenience.
    easier to do on smartphone just type mirarcadia.com/gs in safari or chrome depends on phone, bish bash bosh, just have to move phone away while you play for the current accounts safety
    Inspector cluedo.

  19. #17
    Supreme Member 2dark_2teh1's Avatar
    Join Date
    Nov 2006
    Location
    N.Ireland
    Posts
    1,304
    Thanks
    3
    Thanked 3 Times in 3 Posts

    Re: Arcadia has been updated

    Is it possible to fix getting stuck after reviving from rev ring?

  20. #18
    Member
    Join Date
    Aug 2017
    Posts
    19
    Thanks
    1
    Thanked 4 Times in 3 Posts

    Re: Arcadia has been updated

    Hello, can i ask y you change repent? How a tao can fight against warrs and wizz's? Than change Frozen Ground to not work on players aswell? Classes are unbalanced.....just my opinion. Thank you.

  21. #19
    Just Registered
    Join Date
    Mar 2015
    Posts
    4
    Thanks
    0
    Thanked 1 Time in 1 Post

    Re: Arcadia has been updated

    Slight issue I've noticed with the new shop interface.

    Seems they have a limited inventory what i mean by this is once X amount of different items have been sold then they stop showing when you sell a new different item from whats already on the npc and are unable to buy (could be a pain if someone accidentally sells an item and is unable to buy back, or on BW trader once he's full noob spells stop showing when player sell). unless there is a way of seeing page 2/3 ect that im missing? Its the same when you look at the stock of a particular item there may be 30 on stock but can only see the first 15 or so on the first page. Once u buy one another is then view-able as it drops into the first page.

    Not sure if this was intended or if it in fact makes any sense lol or i just may be missing how to change pages so to speak.
    IronHeart

  22. #20
    Administrator Scorpian's Avatar
    Join Date
    Feb 2004
    Location
    Manchester
    Posts
    7,085
    Thanks
    108
    Thanked 208 Times in 158 Posts

    Re: Arcadia has been updated

    I will have to check that stocking issue as you describe it. There was always a limit to what the NPC stocks - both per item (ie 30 candles) and item types (ie candle, torch, eternal flame etc). I thought if you sold an item it will go to the top of the list - ie a special GoldRing will be at the top of the GoldRing stocking and push out the oldest GoldRing. (some items are exempt from buy-back such as candles as no one wants a half used stick!

    WeMade a dream,
    IMade it reality.
    Andy Scorpian Jones

    Mir Arcadia

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •